Održavanje keramičkih zaštita

SAŽETAK

U toku ili nakon izvršenog ECLECTIC WASH-a(u zavisnosti od brenda i potrebnih proizvoda), pristupiće se “hranjenju”,tj boostovanju keramičke zaštite na vozilu,čime ćete osigurati i/ili produžiti njeno trajanje u predviđenom roku, i pojačati ili vratiti svojstva koja ista poseduje, a koja mogu biti umanjena usred nepravilnog održavanja. 

U nekom trenutku ste na svoje vozilo naneli keramičku zaštitu, ali sada imate problem u održavanju iste? Pa ,čestitamo, više nemate taj problem, jer kod nas možete održavati svoju investiciju na profesionalan način, upotrebom isključivo proizvoda namenjenih u tu svrhu.

Ne samo to-u zavisnosti od brenda i vrste keramike na kolima, koristićemo samo proizvode koje su ti brendovi i namenili za tu svrhu, u ubaciti ih u rad u toku i/ili nakon našeg ECLECTIC WASH-a, u zavisnosti od vrste proizvoda i načina apliciranja koji je predviđen.

To znači da,ukoliko je u pitanju brend koji nije u našoj ponudi, ipak možemo uraditi redovno održavanje premaza.

Detailing Studio Eclectic je sertifikovan od strane proizvođača keramičkih zaštita SONAX-a,DREXLER CERAMIC-a,koristimo i proizvode brendova GYEON i FX PROTECT-a, a ukoliko je zaštita nekog drugog proizvođača-u najskorije vreme ćemo ga imati u ponudi. 

Vaše je samo da nam unapred  napomenete brend,u slučaju da trenutno nije u ponudi, i da imate poverenja u ljude koji se ovime bave preko decenije.

Ukoliko,pak, nemate keramičku zaštitu na vozilu a razmišljate o toj usluzi- u mogućnosti ste da zakažete termin u našem detailing studiju, i da budete bezbrižni po pitanju održavanja iste.

Procenjeno vreme za održavanje keramičkih zaštita SONAX,DREXLER,GYEON,FX PROTECT: oko 30min (dodatno na ECLECTIC WASH)