O nama

O nama

Dobrodošli u detailing studio ECLECTIC, pravo mesto za sve Vaše potrebe iz oblasti ulepšavanja i održavanja vozila, plovila i letelica.

Od svog nastanka smo posvećeni postizanju najvišeg kvaliteta usluga koje nudimo, s posebnim akcentom na profesionalnom pristupu samom radu i klijentu,upotrebi najkvalitetnijih proizvoda i tehnika, kao i konstantnim usavršavanjem iz sfere održavanja vozila.

Osnovan 2010. godine, naš mali studio je prešao prilično dug put: od puke strasti, početnih koraka i usavršavanja, do stvaranja sopstvenog pristupa svemu vezano za detailing,metodama  rada i najboljoj prezentaciji ove branše u našoj zemlji.

Našim klijentima detailing studio ECLECTIC predstavlja  mesto  gde mogu profesionalno, kvalitetno i bezbedno, izvući maksimum iz lepote svog ljubimca, zaštititi apsolutno sve površine u i na njemu, dok na našoj drugoj lokaciji, u okviru koje posluje premijum auto-perionica ECLECTIC, rezultat našeg rada mogu održavati besprekornim- iako su vrata perionice, naravno, otvorena za sve Vas.

Šta god da je Vaša potreba- znajte da imate mesto na kojem ćete spoznati suštinu kvaliteta .

Svim postojećim klijentima,koji su zajedno sa nama “stvorili” ECLECTIC se zahvaljujemo na višestruko ukazanom poverenju, a svima Vama, budućim klijentima, se unapred zahvaljujemo na poverenju koje ćete nam tek ukazati.

Mnoštvo klijenata iz prve grupacije bi Vam reklo  da ćete napraviti najbolji izbor za Vas.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, nemojte oklevati da nas kontaktirate.

S poštovanjem,

Miloš Božić

DETAILING STUDIO ECLECTIC

Podaci preduzeća