Detailing motornog prostora

SAŽETAK

*uklanjanje većeg otpada-lišće, grančice i sl,

*izduvavanje kompresorom

*vizuelna inspekcija vozila

*zaštita osigurača, alternatora i sl,

*nanošenje proizvoda za čišćenje na donju stranu haube i motorni prostor

*rad četkama

*ispiranje TORNADOROM i izduvavanje,

*sušenje,

*nanošenje dresinga na plastične i gumene delove,

*finalno brisanje.

Imate potrebu da i ono što je nevidljivo većinom vremena bude čisto, uredno i reprezentativno?

Ova usluga će Vam to pružiti.

U okviru nje ćemo od Vašeg motornog prostora napraviti skulpturu, kojoj će se odabrani diviti.

Najpre ćemo fizički ukloniti otpad(grančice i slično) a potom komprimovanim vazduhom izduvati sto više prašine iz najskrajnutijih delova motornog prostora. Zaštitićemo klasične rizične delove(osigurače,alternator,anlanser i sl, iako su moderni automobili najčešće dovoljno zaštićeni raznim poklopcima), i krenuti sa radom. 

Na donji deo haube i motorni prostor ćemo naneti sredstvo za tu namenu, i većim izborom četkica svaku dostupnu tačku detaljno očetkati. Potom ćemo  sve to isprati TORNADOROM, što omogućava da koristimo minimalnu količinu vode(u cilju dodatnog smanjenja rizika), a u isto vreme njegova snaga dodatno čisti površine. Potom ćemo svu zaostalu vlagu ukloniti komprimovanim vazduhom i mikrofiber krpama.

Na sve gumene i plastične delove ćemo naneti kvalitetan dresing, rasporediti ga ujednačeno i ukloniti višak, a koji čle biti postojan duže vremena te će Vaša(ili naša) obaveza biti samo da povremeno prebrišete taj prostor i duže održite takvo stanje.

 Finalno brisanje i-motorni prostor je spreman da mu se divite.

NAPOMENA!

Ova usluga je namenjena za blago do srednje teže zaprljanog motornog prostora. Vozila sa većim i ekstremnim zaprljanjima- kao na primer veće količine ulja, antifriza i slično, kao i vozila sa očigledno oštećenim crevima i plastikama-NEĆEMO prihvatiti.

Ukoliko je zaštita haube oštećena i/ili  visi-radimo uz konsultaciju sa Vama, NA VAŠ RIZIK,što ne treba da Vas zaplaši jer ćemo profesionalizmom i pristupom uraditi sve u našoj moći da ne dodje do poteškoća.

Procenjeno vreme potrebno za uslugu: 1h-1,5h