Quick Wash

SAŽETAK

*vizuelna inspekcija vozila

*nanošenje proizvoda za čišćenje na lice felne i gume

*puškiranje potkrila

*pretpranje AKTIVNOM PENOM

*puškiranje DEMINERALIZOVANOM vodom

*sigurno ručno pranje(2 bucket method)

*puškiranje DEMINERALIZOVANOM vodom

*nanosenje zaštite na spoljašnjost vozila

*puškiranje DEMINERALIZOVANOM vodom

*detaljno sušenje

*nanošenje dresinga na gume-mat ili sjaj, po želji.

Ova usluga je “ulazni” nivo naše usluge održavanja vozila.

Namenjena je  klijentima koji nemaju dovoljno vremena koje bi odvojili za neku od naših detaljnijih usluga,redovni su klijenti, često peru svoja vozila, ili, pak, za one situacije koje su podrazumevaju da je potrebno češće pranje spoljašnjosti: prelazna doba(prolećne ili jesenje kiše,prašina,razna zaprljanja, zimski uslovi vožnje,so,rizla…).

U okviru nje ćemo se posvetiti ponajviše spoljašnjosti Vašeg vozila,dok će unutrašnjost ovaj put biti u drugom planu.

Vozilo će najpre proći vizuelnu inspekciju,a potom ćemo pristupiti radu:

na gume i “lice” felni će biti naneti profesionalni i kvalitetni proizvodi namenjeni maksimalnom efektu čišćenja, proizvodi koji neće oštetiti finiš Vaših(verovatno) skupocenih i voljenih felni, a guma neće postati “suva”,požutela ili,pak, izbledela.

Nakon toga,pristupamo detaljnim ispiranjem felni,guma i podkrila DEMINERALIZOVANOM vodom, koja će sigurno ukloniti nanetu hemiju i NEĆE OSTAVITI KAMENAC, što je problem koji se najlakše uočava na tamnim ili hromiranim/niklovanim felnama.

Kada smo to završili, pristupamo pranju ostatka vozila.

Najpre ćemo naneti AKTIVNU PENU,koja će “omekšati” tvrdokornu  nečistoću,tako što će aktivni sastojci u njoj obložiti čestice prljavštine i,pod uticajem gravitacije,povući najveći deo sa sobom dok se spušta niz vozilo.

Potom sledi detaljno ispiranje vozila.

Nakon toga, pristupamo jedinom metodu kontaktnog iliti ručnog pranja koji minimizuje rizik od oštećivanja Vašeg laka-pranja tehnikom koja se u detailingu zove “2 bucket method”(tehnika pranja pomoću dve kante). Ovom tehnikom se obezbeđuje da rizik od grebanja laka, nanošenja novih riseva i sl. bude sveden na apsolutni minimum. Kvalitetan šampon i demineralizovana voda se podrazumevaju.

Sledi ponovno ispiranje demineralizovanom vodom, te nanošenje neke od kvalitetnih, a brzih vidova zaštite, što će proceniti Vaš tehničar.

Fun fact: najveći rizik od oštećenja laka je upravo sledeći korak: sušenje vozila. Zato ćemo mi na Vašem vozilu koristiti najsavremeniju opremu: AIR DRYER, koji će bez ikakvog fizičkog kontakta osušiti Vaš auto velikom brzinom TOPLOG vazduha, a zaostale kapi će se eventualno “pokupiti” premijum peškirima za sušenje vozila.

Za finale-izabraćete da li želite mat ili sjajni dresing za gume, izabraćete parfem koji će vam tehničar naneti u unutrašnjost i- spremni ste da nastavite Vaš dan.

Procenjeno vreme trajanja usluge: 20-30 minuta